Барселона се опита да задържи Лионел Меси в своя отбор, тъй като предишният

...
Барселона се опита да задържи Лионел Меси в своя отбор, тъй като предишният
Коментари Харесай

Лапорта: С Меси имаме връзка

Барселона се опита да задържи Лионел Меси в своя тим, тъй като предходният му контракт изтече, само че финансовите усложнения на " Камп Ноу " направиха удължаването невероятно. Носителят на Световната купа се сбогува прочувствено с клуба от детството си, преди да напусне, с цел да се причисли към Пари Сен Жермен във Франция. Жоан Лапорта упорства, че е работил в най-хубавия интерес на клуба по това време, в противоположен случай Барселона би бил във " финансова съсипия ".

" Трябваше да слага Барса пред най-хубавия състезател в историята на футбола. В тези моменти на финансов провал не можах да го задържа. Мисля, че това беше най-хубавото за клуба. В момента той е състезател на ПСЖ и избирам да не приказваме за него.

Фокусирани сме върху Барса. Лео постоянно ще бъде част от нас и бих желал той да има друг край от този. Има няколко варианти, само че би било неправилно, в случай че ги кажа. Ние имаме връзка ", сподели президентът на Барселона пред кореспонденти.

Лапорта по-рано изрази желанието си да върне Меси на " Камп Ноу ", въпреки че призна, че това е малко евентуално, защото финансовите ограничавания не престават да тормозят клуба. Барса към този момент задейства няколко финансови лоста, с цел да направи няколко попълнения към тима предишното лято, в това число звездните нападатели Роберт Левандовски и Рафиня. Наистина, на този стадий наподобява доста малко евентуално Меси да премине при каталунците в близкото бъдеще.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР